Stiri
02.09.2016


  Alin Manea a avut o seara magica in tricoul Universitatii Craiova , contribuind din plin la victoria echipei sale! Alin a reusit o pasa de gol si a fost periculos in nenumarate randuri , destabilizand apararea Viitorului lui Hagi. Acesta a fost introdus in teren imediat dupa pauza de catre Gh. Multescu in locul lui Andrei Ivan. Dupa doar 17 secunde din repriza a doua , Craiova deschidea scorul! Intrenationalul nostru de juniori a facut o faza exccelenta pe partea dreapta , a pasat in fata portii , de unde Bancu a deschis scorul! Alin a mai avut o pasa exccelenta , printre toti fundasii Viitorului , spre Bancu , dar acesta a sutat in bara.

  Manea a bifat cea mai lunga prezenta a sa intr-un meci de Liga 1. Anul trecut mai evoluase 13 minute intr-un meci cu Petrolul , iar in sezonul 2013/2014 a prins doua minute in teren pentru Corona Brasov.

  Gabi Balint , fostul mare atacant al Stelei si nationalei , a fost impresionat de evolutia lui Alin:

„Vreau sa remarc și eu pe acest baiat, Manea, pe care l-am vazut pentru prima data. Cred ca a fost debut. Noul Zoli Crișan, dupa parerea mea. Micuț, rapid... Tot ce a facut a facut perfect. E incredibil, nu știu de unde l-au scos. Cred ca a avut o bagheta magica Mulțescu. Extraordinar! Câta maturitate pentru un puști! Tot ce a facut a facut perfect. Pasa de gol, a doua pasa cu care l-a lasat singur pe Bancu...”, a declarat Balint, în direct, în studioul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport.

  Manea Alin este cel mai bun produs al Scolii de Fotbal ,,Dan Tulpan"-Soimii Buzau!


Soimii
Buzau
L.P.S. 2 Buzau
Data: 20.05.2017 Ora 13:00
22.05.2019


Acasa Despre noi Fondator Selectie Echipe Staff Sponsori Stiri Foto Contact
Copyright © 2019 C.S. Soimii Buzau